یکی از راه حلها استفاده از وبسایت بیلدرهاست؛ ابزارهایی آماده که با استفاده از آنها میتوانید بدون حتی یک خط کد زدن وبسایت شخصی خود را ایجاد کنید. اما تقریبا همهی وبسایت بیلدرهای معروف مثل Wix هزینههای زیادی را متوجهتان خواهند کرد و از طرفی بابت محدودیتهایی که دارند اجازه نمیدهند آزادی عملی که انتظار دارید را در طراحی وبسایت خود داشته باشید.
در واقع باید گفت اگر قصد دارید وبسایتی داشته باشید که به دور از هرگونه محدودیت بتوانید با استفاده از آن وبسایت مد نظر خودتان را تولید کنید، ناچارید که اطلاعات خود در زمینهی کد نویسی را بالا ببرید. در این مطلب قصد داریم به چگونگی ساخت یک وبسایت با استفاده از وردپرس و با حداقل مقدار کد زنی شما را آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
حرفهایها برای ساخت سایت چه کار میکنند؟
شاید برایتان جالب باشد که توسعه دهندگان حرفهای وبسایتها از چه روشهایی برای طراحی وبسایت خود استفاده میکنند. پیش از هرچیز باید بگوییم که همهی حرفهایهای طراحی وبسایت تسلط کافی روی زبان علامت گذاری HTML و همچنین زبان طراحی CSS دارند. HTML و CSS دو عنصر جدا نشدنی از طراحی وبسایت هستند که سالهاست نقشی اساسی در طراحی وبسایتها ایفا میکنند.
اما این روزها تنها یادگیری و حتی تسلط روی این دو نمیتواند شما را به یک طراح وبسایت تبدیل کند. زبانهای برنامه نویسی دیگر مثل جاوا اسکریپت و PHP هم هستند که تسلط روی آنها بسیار زمانبر است به طوری که بسیاری از حرفهای های جاوا اسکریپت و PHP بر این عقیدهاند که چیزهای زیادی در این زبان وجود دارد که هنوز خبری از آنها ندارند.
این روزها فریمورکهای مختلفی به وجود آمده که با استفاده از آنها میتوان به توسعهی فرانتاند (Front End) و بکاند (Back end) یک وبسایت پرداخت. برخی از این فریمورکها به شما کمک میکنند که بتوانید به طراحی ظاهر وبسایت خود بپردازید (Front End) و بسیاری دیگر تا حدی برای بهبود وضعیت Backend کاربرد خواهند داشت.
در این مطلب به هیچ عنوان وارد جزئیات نخواهیم شد چرا که نمیتوان تنها در یک مطلب این مسائل را آموزش داد. از طرفی بدون داشتن علم برنامه نویسی هرگز نمیتوان در طراحی فرانت اند و بک اند یک وبسایت موفق بود. به همین دلیل به این مقدار معرفی قناعت میکنیم و در بخش بعد به معرفی وردپرس میپردازیم.
وردپرس چیست و چرا بیشتر وبسایتهای دنیا از آن استفاده می&